bronzer Essence featured

Essence noviteti proljeće/ljeto 2017.

18:36Anela


Essence je jedan od brendova koji konstantno mijenjaju i unaprijeđuju svoj asortiman i stoga redovno na njihov stalak pristižu noviteti. Ponekad je teško i upratiti što je to novo došlo, a što više nemaju u prodaji. Posebno zanimljive znaju biti njihove LE kolekcije (limited edition).
Ovoga proljeća dobili su svašta zanimljivo, a meni poslali ovaj paketić, da ponešto od toga isprobam i podijelim dojmove sa vama. 😊

Meni se u ovoj hrpici najviše svidio Luminous matt bronzer.


Nijansa je 01 Sunshine i idealna je za djevojke svijetlog lica. Na tamnijoj koži se ne bi isticao uopće, možda biste primijetile samo malo nekog sjaja na obrazima.  Tekstura je mekana, divno se blenda, a kako je svijetao, jednostavno nije moguće pretjerati s ovom nijansom. Boja je divna, nije previše topla ni narančasta, a sam bronzer je blagog satin matte završetka, daje blagi sjaj obrazima, ali bez brige, naglasak stavljam na blagi. Nigdje se ne vide šljokice ni ništa slično. Doslovno je luminous matt kako se i zove. Ja sam zaljubljena u ovaj finiš.


Za konturiranje nije. Kada ga onda i kako koristitim? Znate li onu situaciju kad nanesete tekući puder na lice, a on vam ujednači ten ali nekako proguta crte lica? Lice izgleda blijedo ili žuto, ispijeno i ravno. Potrebno vam je nešto da vrati toplinu i dimenziju licu. E tu uskače bronzer. Divno istakne jagodice, lice izgleda kao osunčano, a svi smo mrvicu ljepši kad nas dohvati malo sunca, realno.
Ovakvi bronzeri s blagim sjajem posebno lijepo pristaju licu koje nema većih problema s teksturom kože, s neravninama, porama i rupicama, aknama i miteserima. Uz njih možete dodati malo rumenila, a i ne morate. Ja koristim breskvasto Essence Satin Touch koje mi je odlično i ne znam što ga nisam hvalila na blogu, a morat ću pisati o njemu. Jedan od onih proizvoda koji vrijede puno više nego što koštaju.
Highlighter vam uz ovo nije ni potreban, ali ako volite dodatni sjaj, zašto ne. Bronzeru dajem čistu peticu, meni je za ovo toplije godišnje doba idealan. Košta oko 6 maraka. 😍

teško ga je fotografirati na licu, uživo je efekt puno ljepši, ali evo, lijevo fotografija PRIJE nanošenja, desno POSLIJE

Paletica EYE ❤ FACE 01 glow for it, za oči i obraze, sadrži 4 sjenila, rumenilo i highligter.


U biti, ja bih rekla da su ovo dva highlightera, jedan ružičasti i suptilan, jedan šampanj-zlatni i pigmentiran pa daje jači efekt.


na obrazima su luminous matt bronzer i rumenilo iz eye and face palete
U ovoj fazi šminkanja još nisam dodala ruž, ne zamjerite. 😀
Vidi se samo naznaka ružičaste na obrazima, a sjaj se vidi samo na direktnom svjetlu.


Highlighter je vrlo intenzivan i odličan za večer. Preko dana mi je malo prejak, ali to je stvar ukusa. Dobro se blenda, nijansa je odlična, ne odudara neprirodno od tona kože i postojan je. Paleticu vrijedi uzeti samo zbog highlightera. Cijena joj je 8.45 KM.


Sjenila iz paletice me nisu oduševila, dobro se swatchaju ali na kapcima mi se ne sviđaju. Boja se slabije prenosi i gubi se blendanjem.


Volume Stylist 18 h maskare


Ja, iskreno, nisam ljubitelj Essence maskara. Budući da su mi trepavice nepostojeće, meni je teško pogoditi maskaru. Problem kod ovih a i kod Essence maskara generalno, je što im je grlo na bočici previše široko i izvlače previše proizvoda na četkici i to kod mene rezultira slijepljenim trepavicama i umazanim kapkom. Zbog toga na stoliću za šminkanje držim maramice pa uvijek obrišem četkicu prije šminkanja.
Roza Curl and hold maskara ima neobičnu četkicu, s jedne strane pljosnatu i skoro bez dlačica. Baš na tom dijelu se nakupi previše proizvoda pa ja ne znam kako bih je koristila osim da maknem taj višak. Ne dobijem neki wow rezultat, trepavice jesu malo podignute i obojene ali ostanu tanke i slabašne bez volumena.

Ljubičasta Lash Extension ima, za moj ukus, bolju četkicu, vretenastu i tanju. Daje puno više volumena i više naglasi trepavice jer u sebi ima vlakna koja se zalijepe za dlaku i daju dojam gušćih i dužih trepavica. Ne raščešljava mi dobro trepavice pa izgledaju kao da su po njima sitne grudvice. Nije ni postojana 18 sati. Do kraja dana mi te gromuljice popadaju ispod očiju.
Obje maskare koštaju po 6.35 KM.
LIJEVO: roza curl and hold, DESNO: lash extension

Camouflage 05 Ivory

Nijansa je prilično svijetla, ali mrvicu oksidira na koži tako da se meni osobno dobro prilagodi boji kože, ali vi svjetlije djevojke/žene pripazite. Ako je poredim s Catrice kamuflažom, tekstura je malo gušća i suvlja. Znala mi je isušiti područje ispod očiju, toliko da mi se jave malene ljuskice, pa moram prije nje nanositi bogatiju i hranjiviju okoloočnu kremu i sačekati da se dobro upije prije šminkanja. Catrice kamuflaža malo bolje pokriva. Essence kamuflaža se ne uvlači u borice ispod očiju čak ni kad je ne fiksiram, dok mi se to s Catrice kamuflažom neizbježno dogodi. Pretpostavljam da je to zbog toga što je Essence kamuflaža suvlja i malo ''teža'' ispod očiju.
Cijena: 5.25 KM, 5ml.
lijevo prije, desno poslije

Paletica sjenila My must haves je napravljena na fazon da sami sebi sklopite željenu kombinaciju boja koje vi volite.

Odvojeno se prodaju i paletica i sjenila. Paleta košta 3,15 KM a i jedno sjenilo isto toliko. Nije magnetizirana, sjenila se jednostavno uklope u ove praznine, ali ne ispadaju. Osigurana su. Meni su stigle ove nijanse:

Ja dajem prednost paletama, mono sjenila skoro da i ne trošim ako nisu panovana u paleti, jer ih zagubim po neseseru i stvarima i nisu mi na oku. Međutim, što se kvalitete sjenila tiče, nisam oduševljena. Na swatchevima su ok, ali je bitnije kako se prenose na kapak i blendaju, a ja nisam uspjela našminkati se pomoću njih a da sam bila zadovoljna, pa bolje da ne stavljam sliku kako je ispalo kad sam koristila isključivo ovu kombinaciju. :D Ne znam kakva su ostala sjenila iz ponude, možda se i može sklopiti neka ok kvalitetnija kombinacija. Kombinirala sam obično jedno sjenilo iz ove palete, primjerice nijansu peach party na kapak, a neku drugu mat smeđu u pregib ili npr. ovu mint ili ljubičastu s nekim drugim mat sjenilima, jer su ova iz palete sva satin ili šimerasta.

Primijetila sam da ih je najbolje tapkati na kapak  na neku ljepljiviju bazu, čak sam i kist malo navlažila prije korištenja i tapkala po kapku. Čim krenem blendati izgubim intenzitet i nije mi to to. A ova mint je ionako najljepša preko cijelog kapka ili u unutarnjem kutu oka. Puuuuno je ljepša uživo, nisam uspjela dobro uslikati, na slikama ispada previše svijetlo i bjeličasto, a u stvarnosti je to svjetlija mint zelena sa zlatnim odsjajem...

 ...i super se kombinira s toplijim, narančastim i smeđim sjenilima, baš zbog tog zlatnog odsjaja, samo na fotografiji možda djeluje kao prejak kontrast među nijansama.

Sjajila Shine shine shine, the bolds su iznenađujuće dobra. Crveno je 13 red carpet starlet, a ljubičasto 12 runway, your way. Testirala sam ih s idejom da mogu napisati koju riječ o njima, jer ja uglavnom nosim samo ruževe, ali sam se malo zaljubila u taj ljetni ''juicy lips'' look i nisam ih skidala sigurno nekih 7 dana i razmišljala da odem kupiti i jedno divno nude koje sam spazila na stalku :D Sve što mi uz njih treba je malo maskare, korektora, počešljane i lagano popunjene obrve i voilà. Spremna. Iskreno, poželjela sam promjenu i odmoriti usne od mat formulacija
Sjajila koštaju 4.25 KM.


Pigmentirana, mirišu na voće, ugodna na usnama, nimalo ljepljiva. Aplikator prilično precizan, srcolik, mada bih vam preporučila da usne obrubite olovkom prije mazanja. Zna se desiti da na aplikatoru izađe dosta proizvoda pa se to sjajilo najviše koncentrira uz rub usana, zeznuto je to kad je sjajilo ovako jarkih boja, baš se vidi, a lakše je to sve ujednačiti kad imate neku podlogu, a  ne gole usne. Na slikama ispod su nanešena bez olovke, da se vidi prava nijansa.

čak i kad se prvi sloj skine, ne izgleda loše

Lakovi


Glow and care, 02 go for glow, je divna nude-puder roza boja, ali je loša tekstura laka, nanosi se neravnomjerno i ne traje dugo. Moji se nokti listaju i pucaju i skroz su tanki pa mi nijedan lak ne traje dugo, ali mi ovaj ne izdrži ni od jutra do navečer. Šteta jer mi se nijansa baš sviđa. Finiš je ni sasvim sjajan ni mat i obično mi takvi lakovi baš kratko traju.

06 berry caring je tamnija ljubičasto-šljivasta nijansa sa vrlo sitnim crvenim šimerom, vidljivim samo na suncu. Kad je slabije svjetlo ili kad je oblačno lak je više zatvoren i više ljubičast, dok je na suncu malo crvenkastiji i meni osobno ljepši. Formulacija je bolja nego kod prethodnog, duže mi opstane na noktima neoštećen, a i malo se ravnomjernije maže, ne savršeno, ali ipak...potrebna su dva sloja da se prekrije nokat.

Gel lakove jako volim i imam ih sigurno dvadesetak. Ova nijansa se zove 92 red carpet i nije čista klasična crvena, nego crvena s primjesama ružičaste, mene podsjeća na svjetliju boju maline. Lak je pigmentiran, skoro pa jednoslojac, ali ja mažem uvijek dva tanja sloja. Četkica odlična, precizna, formulacija idealna, ni previše rijedak ni previše gust.

Ima još jako puno noviteta koji su stigli, a nisam ih spomenula gore u tekstu. Zanima me još i cushion eyeliner pa ću ga vjerovatno isprobati jer sam potrošila sve tekuće i gel tuševe. Jeste li ga probale? Dojmovi?
Uskoro ćete moći čitati i o novim olovkama za usne koje imam već neko vrijeme, samo čekam da ih uslikam kako treba.
Bit će govora i o matt matt matt ruževima u stiku ( ne o tekućim, tekući su mi loši). Ovi u stiku imaju savršeno laganu mat teksturu i jako su prijatni na usnama. Nijansa 02 je jedna od ljepših ikad.

Hvala što me čitate! 😘


PR proizvodi




You Might Also Like

5 komentari

  1. Nisam probala niti jedan proizvod, ali sam čula mnogo dobrih stvari o korektoru. A mono sjenke se ni meni nisu činile privlačne kada sam ih vidila, pa nisam ni htjela da ih uzimam. U svakom slučaju, mnogo mi se dopada ovaj post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveaway

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post, željela bi da isprobam par stvari i korektor mi se čini odličan.

    https://nikolinasfashionworld.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  3. https://hdpcgames.com/state-of-decay-pc-game-highly-compressed-download/
    https://windowcrack.com/wifi-password-hacker-crack/
    https://portabledownloads.com/adobe-illustrator-cc/
    https://getmecrack.com/wondershare-mobiletrans-key-with-serial-code-full-version/
    https://windowsactivatorpro.com/synthesia-crack/
    https://showbizclan.com/10-best-korean-drama-2015/

    OdgovoriIzbriši
  4. https://appcracked.com/plex-media-server-crack/
    https://crackmag.com/autodesk-maya-crack/
    https://hdcracks.com/avid-media-composer-crack/
    https://keygenpc.com/panda-crack/

    OdgovoriIzbriši
  5. https://licensepc.com/fps-monitor-crack/
    https://saadpc.com/hwmonitor-pro-crack/
    https://keygenapp.com/realizzer-3d-crack/
    https://crackfever.com/expandrive-crack/

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt