Essence kremasto sjenilo sjenilo

Essence 2in1, eyeshadow&liner, sjenilo i tuš za oči

21:49Anela

Danas pišem o još jednom novitetu iz Essence asortimana. Radi se o sjenilu u olovci, na odvrtanje, koje može poslužiti i kao tuš za oči, ako ga nanesete odgovarajućim kistom. Posjedujem dvije nijanse, od mogućih 6 i budući da su moje svijetle, nisam ih ni pokušala koristiti kao tuš, nosila sam ih kao sjenila. Ovako pakirana sjenila su praktična za brzinske dnevne lookove, kad razmažem samo jedno sjenilo po kapku. Boju koncentriram više na pokretni dio, a izblendam u pregibu i malo preko, da dobijem gradijent efekt. Uz maskaru i tuš, može baš lijepo izgledati, a i jednostavno je.

Kremasta sjenila koja sam ranije kupovala i probavala, na mojim kapcima nisu bila postojana, ali s ovima je druga priča. Lako se blendaju, nisu ni presuha ni prekremasta, a kad se osuše, fiksiraju se na kapku, te su mi bila iznimno postojana i bez baze.
Nakon desetak sati nošenja primijetim da su izblijedila u pregibu, ali ružnog nakupljanja nema.




Svjetlija nijansa, 03 Light Me Up mi se nije svidjela. Ostavlja pomalo frosted finish, ima malo krupnije svjetlucave čestice, čemu ja nisam ljubitelj. I ona je bila postojana, nije se skupljala na kapku, ali sam je nosila samo jedan dan, po vrućini, doduše. Nisam je testirala dovoljno dugo, ne mogu se natjerati da nosim nešto što mi se ne sviđa pa ni u svrhu recenzije :D.



06 She's Got The Mauve sam nosila vrlo često jer mi se baš sviđa i mislim da bi bila još ljepša na svjetlijim očima. Vrlo postojana, vrlo jednostavna za kombiniranje, efektna i lijepa.

Da ih nisam dobila na recenziranje, vjerojatno ih ne bih ni otkrila. Ovako ću sigurno pogledati i ostale nijanse, a savjetujem i vama da obratite pažnju na ovaj proizvod. :)

Koštaju 5.85 KM, imaju 3.5 grama, u prijevodu: u pakovanju se krije još 2 cm proizvoda, osim ovog vidljivog dijela. :D

Hvala vam na čitanju :*

PR proizvod, poslan u svrhu recenziranja



You Might Also Like

16 komentari

  1. Aaa jest lijepa ova druga, lici mi na maybelline color tattoo goldich onaj. Sminka mi se sad zoevom al sam popila casu vina i meljat cu dzaba u kasne sate. Pogledat cu ih malo sutra, garant su i ovdje dosle. Lovju, cheers :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah najdraži anonimac, XD cheeers!!! zoevu ostavi za bezondere gelegenhajt :P

      Izbriši
  2. She's Got The Mauve je ljubav :) Vidjela sam ove olovke već kod slovenskih blogerica i oduševila se, ali još u niti jednoj drogeriji nisam naišla na njih :/ Nije da sam ih svaki put ciljano tražila, ali eto biti će da su neprimjetne. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih spazila čim su došle haha, bit će da sam taj dan imala viška vremena pa sam detaljno razgledala essence stalak. Zanimljiva mi je i plava, a i crna, može biti dobra baza, a i ona bronzana mi se sviđa :D

      Izbriši
  3. Meni nesto nikad nije palo na pamet da ih nosim same haha :D Ja ih koristim kao ljepljivu bazu za šljokice ili ono da pojačam pigment generalno. Ovu Mauve nisam ni skuzila, a bas je lijepa!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, da, mogu i kao baze za šljokice, samo ja šljokice nikad ne nosim :D ostarilo se.
      Mauve je prekrasna. :)

      Izbriši
  4. Smedja sjena mi je bas idealna, ni puno tamna a ni svjetla. Bijela bi mogla posluzit i kao highlight. Jako mi se svidja.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš lijepa nijansa, neobična. A bijela meni ne paše ni za highlight, za to volim decentniji i sitniji šimer. :)

      Izbriši
  5. Imam ovu drugu , također sam ju dobila na recenziranje i odlična je ! Na cijeli kapak stavim neku potpuno mat svjetliju nijansu, u pregib nju i dobijem nešto idealno za svaki dan, odlična je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kombinacija je mnogo, a super se kombinira i blenda i sa mat praškastim sjenilima :)

      Izbriši
  6. She's Got The Mauve prelepo izgleda <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj pa Hvala Bogu da je netko napisao nešto o ovim predivnim olovkama! Posjedujem samo jednu nijansu mislim da je 02 peach nešto i predivna je i ostale osim nijanse 03 su mi na WL, posebno mi se sviđa ta nijansa 06 She's Got The Mauve. Meni su ove olovke odlične, baš mi je drago što si napisala recenziju o njima, nadam se da će i drugi vidjeti koliko su zapravo odlične! Ja svoju olovku isto koristim za brzinski makeup. :)

    CANDY MAKEUP GIRL

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :*
      Ja moram priznati da sam ostala ugodno iznenadjenom, jer sam mislila da je ovo jedan od onih "fejl" proizvoda, da ce mi se skupljati na kapku i slicno, i bas mi je drago da sam se prevarila. :D
      Meni je Essence kao brend sve bolji i bolji i bas imaju zanimljive sminke, a pristupacne, sto mi je posebno drago. :)

      Izbriši
  8. Zaljubila sam se u ovu smedju otkad sam je vidjela kod tebe u postu i odmah odjurila do DM-a medjutim kod mene je nema :( Inace je kod mene DM bas tanak sa Essence, ali se nadam da cu naci u ostalim parfimerijama u gradu.

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt