Golden Rose tuš

Golden Rose gel eyeliner

10:45Anela


Ne znam jeste li upratili, ali ja sam donedavno bila mrziteljica tuševa u gelu. Donedavno, kažem, jer sam se predomislila kad sam otkrila pravi kist. :D
Počela sam koristiti mali zeleni Essence kist, koso rezan, tanak, savitljiv i precizan. Kupih prvo jedan, pa dva, a još ću koji, nek' se ima. Tko bi ih prao svaki čas.
Međutim, ova recenzija nije hvalospjev Essence kistićima od par maraka, nego Golden Rose tušu, od 4 marke. ;)
Svoj primjerak sam kupila ovdje, a cijene Golden Rose proizvoda su im povoljnije nego u većini prodavnica u BiH.



Tuš dolazi u minijaturnoj teglici, a u ovom zatvaraču na vrhu je integriran kist, što se meni ne sviđa. Bolje bi bilo da naprave normalan, ravni poklopac, da mogu tuš okrenuti i čuvati naopako, da mi se sporije suši. Mene ovaj dobiveni kist ne služi najbolje, previše mi je krut i kratke drške i ne snalazim se kako treba.



Golden Rose gel lajner izgleda duplo manji od ostalih tuševa u gelu koje sam ja imala priliku vidjeti i probati, ali mi to ne smeta baš previše. Ipak će vam i ova količina od 2.5 grama dugo potrajati.
Intenzivno je crn. Kad se osuši, ne mrda, a dok se ne osuši možete ga malo razmrljati da dobijete mekšu liniju, ako tako volite.



Postojanost je i premašila moja očekivanja i to je ono zbog čega se meni sviđa. Ja sam inače dosta ''pizdava'' :D,  zasuzim barem jednom na dan iz raznoraznih razloga. Jednom sam plakala jer me raznježila reklama, eto sad znate koliko je sati. Tuš stoji kako stoji, pod uvjetom da ne trljate oči.
Preživi čak i popodnevna spavanja. Tko bi skidao šminku s očiju, puder skinem, ali da skidam tuš, a oba repića ispala jednako? No way! :D
Pri kraju dana vidim da malo izblijedi u kutovima očiju, ali ne ispuca, ne izmrvi se i ne razmrlja. Na waterlineu, odnosno na unutarnjem dijelu kapka se super drži. Ja inače ne nosim ništa na tom dijelu, u posljednje vrijeme mi smeta sve i imam osjećaj suhih očiju pa trepćem svako malo. Tuš sam nanijela nekad oko podne, čisto da vidim kako će se držati i stajao je nekih 4-5 sati, izblijedio vrlo malo i mogao je izgurati još, ali sam ga ja obrisala. 

Evo i malog testa izdržljivosti: nakon što se osušio na ruci, prvu liniju sam trljala prstom, i to jako, nikad ne bih toliko pritisnula očni kapak. Drugu liniju sam prebrisala par puta vodom i treću dvofaznim skidačem šminke. Prva linija se malo više razmazala, što je i razumljivo, budući da na vrhovima prstiju imamo prirodnih ulja. Druga linija, brisana vodom, skoro da nije ni mrdnula. Dvofazno sredstvo za skidanje šminke će otopiti tuš bez problema, što je i dobro, ne bi valjalo da se ne skida ničim.



Osim crne, postoje i plava i smeđa varijanta. Smeđi mi izgleda jako lijepo na slikama na drugim blogovima, dok mi se plavi ne čini jako pigmentiran, možda griješim, nisam ga imala priliku probati.

Kao nedostatak navela bih da se dosta brzo suši. Meni se već poslije 15ak dana korištenja raspuknuo i malo odvojio od stijenki teglice. :/
Imam ga već skoro dva mjeseca i čini mi se da ću ipak morati spašavati stvar Duralineom. Lakše mi je povući oštru i preciznu liniju kad je tekstura malo mekša i podatnija. Ako uzmem u obzir cijenu i trajnost ovog izvrsnog proizvoda, onda mu nemam pravo tražiti nedostatke. :D




Hvala na čitanju :*


You Might Also Like

16 komentari

  1. Ako je sudeći po tvojim riječima, radi se o idealnom gel lajneru.
    Probala sam Manhattan, nije me nešto oduševio, morat ću i ovaj!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boljeg u drogerijama nema :)
      HE nisam probala, poslije ovog nemam ni namjeru, moja ocekivanja je ispunio.

      Izbriši
  2. Lijepo ti oko, i super si nanijela tuš, ne znam što se stalno žališ na to

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala. :D
    Pa slikano odozdo, kad gledam ravno zguzva se repic, zato se zalim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prije nisam bila ljubitelj tusa za oci , ali u zadnje vrijeme sam obsjednuta , ovaj mi je na listi za probavanje !!

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj obavezno pa javi kako ti se cini. nista mi sad nije kompliciranije raditi s ovim oblikom tusa od tekuceg, stvar navike valjda.

      Izbriši
  5. Jaooo i mene nervira sto sam ga vec raspuknutog i kupila :( a nisam isla da reklamiram, mislim ok je bila tekstura, moglo je sa njom da se radi, ali OKP u meni je totalno poludeo kad je video tu liniju po sred srede :D
    Inace crkoh za ovo "pizdava" hahahaha koja si ti queen :)
    A jest dobar stvarno, L'orealov mi je presavesen, ali ovaj mi je isto dobar za svakodnevno sminkanje :)
    Mnogo pozzica, Alekta :) :* <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha jedan OPK cuci i u meni i podivlja kad je sminka neuredna i kad se tus raspukne, da ne spominjem puknute poklopce, ruzeve koji ispadaju u poklopac, razbacane kistove i ostalo...najgore mu je kad se netko primakne stolu za sminkanje i pipka mi alat i otvara palete..uh, tlak mi skoci XD
      :***

      Izbriši
    2. *OKP, morao se i ispraviti, ne moze ni greskice gledati isto :D

      Izbriši
  6. Ja sam tek nedavno usudila se staviti ajlajner... Na tvojim ocima izgleda vrhunski, em je predivno izvucena uredna linija. Svaka cast :)
    Ne znam da li je ovaj pogodan za nas pocetnike?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno. :*
      Za pocetnike je svaki tezak hahah, bar je meni bilo nezgodno sa svakim u pocetku. A na svaki se brzo naucis, vjeruj, samo malo vjezbe i ruka se brzo "ulomi". Meni je najteze bilo raditi s dip linerima, onima sa tvrdom i nesavitljivom cetkicom, poput tusa za crtanje, sva se umrljam i dan danas. Flomasteri su mozda najlaksi ali ja jos nisam nasla neki da je postojan kao tekuci ili gel. :)

      Izbriši
  7. Nedavno sam ga kupila, imam i essence kistić i isprobala sam ga odmah za jednu svadbu i odlično se držao od 3 sata popodne do 3 sata ujutro, nije se razmazao ni ništa, tako da sam zadovoljna.
    Inače, postoji razlika u cijeni GR proizvoda u BIH i Hrvatskoj, nedavno sam ovaj tuš platila 35 kuna,a velvet mat ruž 40 kn

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma to je ekstra postojanost, trenutno nisam kod kuće, u HRV sam, pa sam sa sobom ponijela neki tuš u flomasteru, vodeći se za idejom da mi je lakše nanijeti flomaster dok sam na putu i sad mi je tako krivo zbog toga. Izblijedi mi za 5-6 sati, a ne mogu ga popravljati, a nije mi lijepo da imam blijed i nikakav tuš dok sam na poslu, onda ne stavljam nikakav. :/ Sad bih išla negdje da tražim GR ali ne znam gdje ima u HRV i skupi su ovdje XD. PLJAČKA! :D

      Izbriši
  8. Samo da kažem da ja ovaj gel-ajlajner koristim i za obrve i savršenooo je :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt