featured Gerard Cosmetics mat ruževi

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks

08:48Anela


Ukoliko pratite YT i imate Instagram i tamo lajkate sličice šminke, sigurno ste primijetile da se stalno spominju i na sva usta hvale noviji američki brendovi poput Gerard Cosmetics, Colour Pop, Morphe brushes, Jeffree Star, Dose of colors...
Gerard ima prekrasne ambalaže i djeluje najluksuznije od njih svih. Ne mogu reći da mi ambalaža nije bitna, slagala bih.


Dosta sam stvari kupila jer su bile lijepo upakovane, pa me tako privuklo i ovo. Jedan tekući ruž na službenoj stranici košta 20$, malo previše za moj džep, pa sam baš bila sretna kad su imali 50% sniženje za Black Friday i naručila sam tri nijanse, meni najzanimljivije.



Dostupni su i na beautybay.com i koštaju 11.40 eura, puno povoljniji nego po punoj cijeni na službenoj stranici, što me iznenađuje. 
Iskreno, ni ne vrijede 20 dolara jer su u ovu fensi bočicu spakovali mizernih 1.75 mililitara. To sam naravno shvatila tek kad su već bili plaćeni i na putu do mene. Usporedbe radi, Stila ima 3 ml, NYX Liquid Suede imaju 4 ml, Golden Rose 5.5 ml, Aura 7 ml.
Đubrad škrta zapadnjačka kapitalistička :D.
Kupila sam ih samo zato jer imaju neobične i unikatne nijanse, a izbacili su još nekoliko novih. Često na beautybay stranici imaju sniženja, pa je tako baš nedavno bila neka akcija, kupite jedan, drugi dobijete u pola cijene.
Tako se možda i isplate ako je u pitanju neka boja za kojom umirete (kao ja za Invasion).

Nijansu Serenity sam zamišljala nekako ovako...
www.redalicerao.com
a na meni je ispala sasvim drugačija:


Serenity u jednom jako tankom sloju. S debljim nanosom postaje još tamnija i ciglastija, što mi se ne sviđa.
Blago sam razočarana. Mislim, lijepa je nijansa, ali nije ono što sam ja htjela, na meni povuče dosta na ciglasto. Na djevojkama svjetlijeg i hladnijeg tena od mojeg, još je više zagasit i ciglast, imala sam priliku da vidim uživo.

Invasion je nijansa koju tražim već mjesecima i točno je onakva kakvu sam htjela. Svijetla, sivkasta s lavandastim tonom, moćna, neobična, neutralna i upečatljiva u isti mah. Kako će izgledati na nekome, ovisi od x faktora, o tome kakav vam je podton, koliko je svijetla vaša put, kakvo je vrijeme i pod kakvim ga svjetlom gledate. Kameleon.
Za divno čudo, nije uopće krečasta i lijepo izgleda na usnama.



Nosila sam ga i ovdje:

Moram pažljivo birati ostatak šminke kako ne bih izgledala mrtvo i ne štedjeti bronzer i highlighter, ali neka, nije me briga. Ljubav ogromna. Kad sam ugledala nove Golden Rose tekuće ruževe, pomislila sam da bi joj nijansa 10 bila slična, ali nije. Invasion je tamnija i ljepše mi stoji.
lijevo Golden Rose Longstay 10, desno Gerard Cosmetics Invasion
Ecstasy je slična, samo tamnija i ovdje preovladava ljubičasta, a ne siva. I ona ima taj ''mrtvi'' podton. I ona mi je super. :D

Ruževi su jako pigmentirani, dovoljno je ono što izvučete na aplikatoru da u potpunosti prekrije usne. I viška vam ostane. Ja ih štedim, mislim da će ovo biti ruževi koje ću zapravo i potrošiti i to brzo. Nisu vodenasti, a nisu ni kremasti. Gušći su malo od Golden Rose tekućih ruževa.
Aplikator je maleni, spužvasti, vrlo precizan i ne moram koristiti ni kist ni olovku da obrubim usne, nanosim ruž direktno iz ambalaže (kao i većinu ruževa).



Na usnama se fiksiraju do prave mat završnice, nema preslikavanja. Sasvim mat. Ne zatežu usne, ali nisu ni udobni poput NYX Liquid Suede ruževa. Osjetim ja cijelo vrijeme da su oni tu, ali to je cijena ovakvog izgleda na usnama i ove formule koja se suši i ne preslikava. Ipak su možda najlaganiji mat tekući ruževi koje sam probala do sada. Mislim na ove prave pravcate mat, ne na ove koji se ne suše do kraja poput NYX i Flormar.

Nema mrvljenja s usana, nema pucanja i uvlačenja u borice kad se nasmijete ili pričate. Neće vam skupiti ni sasušiti usne da izgledaju smežurano i izborano. Prilično dugo se drže, pogotovo s olovkom ispod. Koristim transparentnu jer zapravo nemam olovke u ovakvim nijansama, bilo koja u boji bi mi pokvarila i dala drugi ton ruževima, što ne želim.
Trajnost je super, čak i na mojim usnama s kojih se ruževi prilično brzo skidaju. Piće ni ne osjete, a poslije jela svaki ruž popravljam, pa tako i ove. Još ne nađoh ruž koji ostane na mjestu kad ja navalim na hranu. Ako ne jedem tu su i po 4-5 sati jednakog intenziteta, samo se malo povuku s onog unutrašnjeg dijela usne, uz sluznicu. Klasični mat ruževi u stiku blijede na usnama, ali ovi ne.

Rado bih se počastila još kojom nijansom, ako ih opet ulovim na sniženju. Jedan klasični crveni ruž s ovakvom formulom vrijedi imati. 
Mislim da je ogroman bezobrazluk tražiti 20 maraka za nepuna dva mililitra, dok se ''svočne'' po ruci koji put, pola ga nestane.

Imate li možda koji primjerak, ako ne, imate li ih u planu? 
Hvala vam na čitanju.  :)

You Might Also Like

24 komentari

  1. Ponuda noviz GR ruzeva je jako bogata i vjerovatno i tu mozes naci nijanse koje zelis :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa i nisu nesto unikatne boje, za jednog kolekcionara i lipstick dzankija, osim ove desetke, ako na tecne mislis.uglavnom su vidjene nijanse. ali imaju oni obicaj stalno prosirivati asortiman i ubacivati nove, pa nam ostaje da vidimo sta ce novo smisliti :D

      Izbriši
  2. Pva dva "mrtva" su tako savrsena i tako to dobro stoje da cu vjerovatno jos koji put navratiti na ovaj post da ih opet vidim...Savrseni!
    A fakat su govna, dje ce traziti tolko para za nepuna 2 ml?! :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a jesu, ali moze im se dok ima kupaca :D u Americi su 20$,krecu im se cijene otprilike svima tu oko 20$, osim ovim jeftinijim poput NYX i Colour Popa.
      Hvala ti :* nosam ih stalno, sta cu kad nema sunca da me prebaci u ljetni mode, da se hvatam koraljnih i fuksijastih :D

      Izbriši
  3. Invasion je jako prekrasna nijansa, do sada jedna od ljepših koje sam vidjela! Ostale nijanse su lijepa, ali nisu toliko posebne poput ove, baš zbog toga bih izdbojila 11 eura samo za tu nijansu. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. predivni su mi Invasion i Ecstasy, ovaj prvi mi je zbljh.
    ja trenutno škicam Jeffree Star i dala bih te novce za ruž, ali shipping mi je trn u oku :(
    hoće li biti recenzija Goldućih ruževa? u Hrvatsku još nisu došli

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Golden Rose tekućih* (neznam šta se tu dogodilo :P)

      Izbriši
    2. Nisu dosli ni u BiH, ali ce brzo, kako kazu..sta god to i kad god to znacilo. :D
      Meni Neira Delirium nabavila u Beogradu, tamo ih ima vec par mjeseci. Bit ce recenzija, cim ih pronosam jos koji put.

      A za Jeffree..sta da ti kazem, uzela bih i ja par nijansi, nekad mislim da je sreca sto nam nisu dostupni svi ti divni brendovi, ovako mi lakse kad ih ne mogu kupit, sve i da imam novca za sve sto zelim, ko sto nemam hahaha.

      Izbriši
  5. Mislim da sam se zaljubila u Invasion i ide na wishlistu definitivno!! Tebi sve tri odlično stoje, al Invasion posebno lijepo <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Invasion je mocan skroz. Stajao bi ti garant.
      :* teeenks <3

      Izbriši
  6. čekam ovu tvoju recenziju ko ozebo sunce još otkako si ih pokazala prije par mjeseci na IG, i sad kad sam napokon dočekala prvo što sam krenila pisati je "stigli GR tekući karmini??whaaat??!?" :D :D uglv., skontah iz komentara da ih nema još u BiH i da si ti svoj dobila iz komšiluka, i sad bih se pojela od muke jer sam bila prošli tjedan u BG-u a nisam znala da ih tamo već ima >:( :$ :-/
    OT: ovi GC ti divno stoje (surprise, surprise :P) i sama sam imala invasion i ecstasy nedavno u korpici na BB, al nisam na kraju naručila...možda i bolje što nisam, jer stvarno je bezobrazno mala količina, čak i za "snižene" cijene, al doklegod ima ovaca...nemamo se šta bunit :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, otkad mi je post bio u skicama, vrijeme mi je bilo da objavljujem, skoro su i potroseni :D Ma u biti se nazivciram oko aparata i slika jer ne mogu nista uslikati kako treba i sama sebi kazem necu vise ni pisati dok ne kupim aparat, pa se predomislim. :D Valjda necu toliko oduziti i GR.
      Upravo tako, vune im ne fali kad ima nas koji letimo za ovim nijansama, a steta sto se drogerijski brendovi ne odvaze i ne prave smjelije nijanse. Ako od ikog to ocekujem, onda su to turski brendovi, GR, FM. Meni su sve ove klasicne malo dosadne postale, ne da ih ne nosim, nego ih ne kupujem vise.
      i hvalaaaa :*

      Izbriši
    2. jaoo ako imaš u planu pisati i o GR, molim te požuri, ili makar ovdje (ili fb ili IG) samo kratko napišineke svoje dojmove vezano za teksturu i osjećaj na usnama, pošto se prema tebi uvijek ravnam :) prijateljica mi ide uskoro za BG pa evo cijelo popodne (otkako pročitah ovaj tvoj post) guglam swatcheve - zasad sam 5 zapikirala :D

      Izbriši
    3. *5 nijansi naravno, a ne samo onaj pod brojem 5 - da ne bi bilo zabune, LOL

      Izbriši
    4. cim sunce odluci da mu je vrijeme, slikam i pisem. meni su i dalje velvet mat njihovi najbolji ruzevi, koliko god voljela ove mat tekuce, moje usne ih ne vole :/
      a ja opet uporna i kupujem ih. o vanrednoj nekoj postojanosti ne mogu posvjedociti, mada vidim da kod drugih drze od jutra do sutra :D
      nisu presuhi, ne skupljaju usne. nisu ni skupi, vrijedi probati. nisu me nesto ni raspametili. dobri su, ne kazem, ali da velvet matte i ovi primjerice imaju iste nijanse, odabrala bih VM uvijek. kad nam konacno stignu u BiH tekuci, sumnjam da cu kupovati jos. jedino kad izbace jos nijansi, ne smijem garantirati da necu, ako bude kakva posebna bojica medju njima. :D

      Izbriši
    5. Hvala ti puno na odgovoru, uzet ću i ja onda samo 2 za početak pa ćemo vidjeti dalje :)

      Izbriši
  7. Sto reci, kome posluku porati. Invasion mi se svida, al gr jos vise jer je svjetliji sto meni odgovara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja mislim da bi tebi desetka gr vise pasala. mislim i da bi ti ecstasy pristajao ko da je za tebe pravljen. :D

      Izbriši
  8. zadnje dvije su naj! prelijepe su!

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaooo nijanse su prekrasne i jakoo lijepo ti stoje! Tesko sam se dvoumila između hydra matte i obicnih mat ruzeva ali sam se ipak odlucila za obican mat ruz u nijansi 1995. Narucila sam ga preko GC stranice i zanima me koliko dugo je trebalo da stignu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su stigli za oko mjesec dana, ako se dobro sjećam. naručila sam ih isto sa GC stranice jer su imali tada neko sniženje i free poštarinu. Inače bih ih kupila na beauty bayu, i tamo su im cijene normalne. Sviđa mi se 1995, sudeći po slikama, i ja sam ga htjela, ali nisam mogla uzeti sve što mi se sviđalo hahah, uvijek me carine strah.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt