ostalo tag

10 omiljenih parova, TAG

20:20Anela

Evo jednog zanimljivog taga koji je osmislila draga Neira s bloga Delirium Lifestyle, pa nominirala i mene. Namjeravala sam je ignorirati jer nisam neki romantičar, ali me i Snow prozvala, pa nije red da se izvlačim :)
Kad sam počela razmišljati koje parove da postavim, palo mi je na pamet i više od 10 i baš mi je bilo teško odabrati favorite, a kamoli rangirati ih u top 10, pa ću ih nabacati samo ovako, bez posebnog reda, svi su mi jednako dragi. I ima ih 12, ne zamjerite, ja nemam srca da izbacim neke :D

  • Ezel i Ejšan

Već sam nekad rekla da ne pratim turske ni bilo koje druge sapunice, ne volim onu patetiku, ali ovo je više od turske serije, puno više. On je momak za poželjeti, a ona ambiciozna vještica koja gazi i preko mrtvih ako treba. Bog zna koliko sam suza isplakala i koliko sam se smijala dok sam ovo gledala. Turci ne bi bili Turci kad ne bi kraj upropastili, ali svejedno mi je ovo jedna od dražih serija ikad.

  • Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist

Nisam čitala knjige, gledala sam samo filmove, posebno si mi dragi u Daniel Craig+Rooney Mara interpretaciji. Nemoguća veza, osuđena na propast od početka, ali su mi bili dragi skupa, koliko god kratko da su te scene trajale.

  • Homer i Marge

Nemam poseban komentar, znate ih i vjerujem volite svi. On je oličenje prosječnog Balkanca, valjda nam je zbog toga blizak. 

  • Mulder i Scully


Bila sam dijete dok se X-files prikazivao, neke scene su mi bile i previše strašne i napete, ali sam jedva čekala svaku epizodu, dijelom i zbog njih dvoje koji nikako da se skontaju. Nimalo klasična romansa, ali meni svejedno draga.

  • Mr. i Mrs. Smith

Bog me ubio ako se ja sjećam ijedne scene iz filma i šta se u biti u ovom filmu dešavalo. Da ga opet gledam, sve bi mi novo bilo, barem prvih 10 min, dok ne bih zaspala. Njih dvoje su tu samo zato što su lijepi. I zanimljiviji od Brangeline.

  • Delboy i Raquel (Only Fools And Horses) 


Mućke je serija koju bih mogla gledati svaki dan, a da mi ne dosadi. Obožavam engleski humor i ne znam tko mi je ovdje draži lik i veća legenda: Del, Rodney, djed, stric, Boycie ili Trigger. Delboy je ljudina velikog srca, užasnog smisla za biznis, šmeker i poliglota :P, a Raquel neuspjela glumica, dobrica, stabilna i normalna osoba koja ga voli takvog blentavog.

  • Melvin i Carol (As good as it gets)

Ne postoji glumac koji bi mogao bolje odglumiti Melvina nego stari dobri Jack Nicholson. Ako niste pogledale ovaj film, uradite to što prije. Jedan od meni dražih. Jack glumi mizantropa s opsesivno kompulzivnim poremećajem, a Helen Hunt samohranu majku s bolesnim djetetom, hrpom problema i jedina je konobarica koju Melvin podnosi. Film je kategoriziran kao romantična komedija, pa će biti da među tim žanrom ima izuzetaka koje ja volim. Ipak je ovdje naglasak na komedija. Nema puno romantike :D.

  • Marie i Frank iz Svi vole Raymonda

Legendarni baba i dedo koji se i mrze i vole nakon 100 godina braka. Frank mi je najdraži lik u seriji. Želim da bude moj dedo. Nezaboravna scena mi je ova, na 13:30

  • Don i Betty (Mad Men)


Zato jer su prelijepi skupa i uvijek sam navijala da se pomire. Ona njegova Megan mi je tako odbojna bila uvijek. Betty je luda kućanica, nezadovoljna i iskompleksirana, a Don u osnovi dobar ali vječito s krizom identiteta, mračan i zamišljen, s ogromnom prazninom u životu koju ispunja ženama i alkoholom. Svejedno su mi dragi oboje. Dođoh tek do 5.sezone, nemojte mi spoilati šta će do kraja biti.

  • Rhett Buttler i Scarlet O'Hara


Klasik, evergreen.
Možda i prvi ljubavni roman koji sam pročitala, pa mi je još više drag. Pogledam ga barem jednom godišnje.

  • Edward i Vivian ( Pretty Woman )


Još jedna u stvarnosti nemoguća romansa. Kemija između Julije i Richarda u ovom filmu je bila skoro pa opipljiva. Ona glumi prostitutku, a on bogatog biznismena koji unajmi pratnju za nekoliko dana, a onda se rodi prava ljubav...

  • Forest Gump i Jenny


A tko se ne bi u Foresta zaljubio? On mi je sigurno u top 3 filmska lika ikad. Šteta što nisu bili sretni duže vrijeme. Kako sam se tek na ovaj film isplakala. i smijala također.

Kako vam se svidio tag? Imamo li neke zajedničke favorite? Meni je bilo jako zanimljivo pisati ovo, pa tagam kolegice da naprave isto, a i sve kojima se ovo piše.

Marija www.makeupnered.com
Melisa noisettecorner.blogspot.com
Azra makeupmanija.blogspot.com
Amra thelipstickbar.blogspot.com
Dženana shljokica.blogspot.com

You Might Also Like

21 komentari

  1. Slažem se za Mr. & Mrs. Smith i naravno Simpsone, ove ostale skoro pa ne poznajem (osim Ezela,al mrzim Ejšan tako da :P ) , ali se kroz maglu sjećam ovih iz X-files :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rekla sam ja, dijametralno suprotne hahaa, ne znam ni ja nikog od tvojih tamo nabrojanih. Generacijski jaz moja Ema :D

      Izbriši
  2. Ma ja, nek se Neira ignoriše, dobro, dobro :P Ne moraš za ovo biti romantičar, ja sam bar daleko od toga haha :D
    Frank i Marie su ja mislim najbolji par svih vremena. Najbolji! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, vidiš da sam se predomislila :D
      Everybody loves Frank se trebala serija zvati :D

      Izbriši
  3. Sviđa mi se kako si opisala Homera, stvarno se ponaša kao Balkanac :D Frank je legenda, a Marie mi ide pomalo na živce, mislim da bih je zadavila kada bi morala da živim u njenoj blizini xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha, ne daj boze nikome hahaha, ali prvo bih se najela onih lazanja njenih pa bih je onda zadavila.

      Izbriši
    2. Može i to, znači prvo na lazanje, pa na davljenje :Đ

      Izbriši
  4. A Onur i Sehi, a a? :-)
    Joj, kako me ona nervirala dok sam gledala tu seriju. :-)
    Slazem se da Del Boja i Rakel, ja Mucke isto mogu stalno gledati, i uvijek su smijesni. O Retu i Scarlet sam i ja razmisljala, pa na kraju izostavila zbog Ptice umiru pjevajuci.
    Dobar je ovaj tag bas :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, nista Onur i Šehi, nisam njih gledala. Zanimljiv tag, slažem se :)

      Izbriši
  5. Samo sam čekala da netko stavi tursku sapunicu:) Ja ih ne gledam, ali sam čula za Ezela:) Mućke obožavam i valjda sam svaku epizodu gledala više puta, ali nije mi neki izbor parova tamo. JA bi za par uzela Delboya i Rodneya :p Mr. i Mrs. Smith, vidi se kemija između njih svakako, ali ja sam Aniston tim pa ih na svoju listu neću uvrstiti:p
    p.s. Marie je nepodnošljiva!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ezel nije sapunica :D
      Za mucke se slazem, ali je meni to tako dobra serija da sam ih morala spomenuti, a Raquel je bolja od Kasandre. Boycie i Marlene su mi urnebesni isto :D
      Aniston vezem uz Rossa, a nikako uz Brada Pitta, a za Marie se slazem hahah

      Izbriši
  6. Bas si upravu za Mr i Mrs Smith, jedino su se tu varnice osjetile a Bradgelina sucks! Nisam za njih nikako! Idem i ja kuckat :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa nije da ne volim nikako brangelinu, ali eto..nekako mi ovo dvoje vise hot.

      Izbriši
  7. Marie i Frank hands down jedan od najrealnijih parova.

    OdgovoriIzbriši
  8. Rhett Buttler i Scarlet O'Hara su mi najljepši i najdraži par svih vremena :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Mrs i Mss Smith su mi zanimljivi samo zato što su imali onako eksplozivnih i vatrenih scena, inače radnja je glupa, barem meni. Gone with the wind nema konkurenciju, ali nikako. Naježim se svaki put kad ga gledam. :) Edward i Vivian su mi (Y)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se i ne sjecam radnje koliko je zanimljiva bila :P :)
      a gone with the wind volim gledati ali mi je knjiga ipak draza..edward i vivian su mi <3

      Izbriši
  10. Marie i Frank, definitivno!! :) Urnebesni su, podsjecaju me na stariju verziju mojih roditelja hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, super su ti roditelji :D nije ti dosadno nikad.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt