lipcream Moda kozmetika olovke za usne

Moda kozmetika br.2

21:35Anela

Poslije sjenila koja sam nahvalila u prošlom postu, odlučila sam probati i mat tekuće ruževe ovog turskog brenda ili lip cream. Pakovani su kao sjajila, ali nemaju sjaj, nego se osuše na mat finiš i jako su dogotrajna. Nešto slično u svojoj ponudi ima i Essence, njihove Stay with me tekuće ruževe. Essence lip cream su ugodniji na usnama, ali imaju drugu manu kod mene-kako nestaju, tako mi na unutarnjem rubu usana ostavljaju ružnu bijelu crtu, a s drugim ruževima koje posjedujem to mi se ne dešava. Ovi Moda to ne rade,  ne skupljaju se u boricama i na unutarnjoj strani, ali ih zato osjetim u početku kao neugodno zatezanje i malo su ljepljivi. Kasnije mi ne smetaju, ili se naviknem, ne znam. Nosim ih svaki put kad ne moram brinuti hoće li se šta razmazati i kako će izgledati. Ovi kad se osuše ne mrdaju !

Nijanse na slici su 6, 9, 3 :





9, 6, 3
9, 6, 3
3, 6, 9
Još sam nešto ulovila od njih,to su ovi ruževi u olovci:

L111,  L107
Piše da su vodootporni i stvarno jesu. Jako su postojani i dugotrajni.Za njih još ne mogu reći volim li ih ili ne volim. Nijanse su mi lijepe, postojanost odlična, ali jako su suhi. Imam stalno taj neki osjećaj suhoće na usnama i kao da mi se skupe usne kad ih stavim. Dobri su kao baze za ruževe u sličnim nijansama.

L111, L107



Zaboravila sam koliko su koštali, sve mi se čini negdje kao i sjenila, oko 2 KM ili jedan euro. Nažalost, nije veliki izbor nijansi, a da jest uzela bih još koju. Nisam ih slikala na usnama, nisu mi usne u dobrom stanju, ubacit ću naknadno.

Za danas sam inače planirala jedan EOTD post, ali ništa od njega, imala sam jednu nezgodu :P
Iščupala sam sebi pola trepavica na desnom oku. Uvijačem. Nikad mi se ništa slično nije desilo. Jednostavno mi je iskliznuo iz ruke i hop...imala sam šta vidjeti. Pola trepavica iščupano iz korijena. Mislim da sam buljila u uvijač i trepavice na njemu u čudu nekih 5 min. Kao ona cura na YT što je uvijala kosu pa joj ostao pramen na figaru hahaha!

ovaj ne koristiti ni u kojem slučaju!!!
 Smijem se sama sebi i svojoj gluposti. Kćerkica me tješila da se ne primijeti toliko da mi je oko ćelavo, kaže : '' Ma mama, ne vidi se , ionako nisi ni imala trepavice ni prije'' XD

:*









You Might Also Like

22 komentari

  1. Ova dva zadnja ruža u olovci su mi odmah zapeli za oko, nijanse su mi skroz 'moje'. :) A trepavicama utuži sad s ricinusovim uljem, nema ti druge..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će brzo izrasti :) sad hodam s umjetnim na dnevnoj bazi, ali su kratke i tanke, pa se ne primijeti da nisu moje.

      Izbriši
  2. I meni se to desilo, ricinusovo ulje me je spasilo, inace su mi trepavice bile uzasne!
    Joj poludecu sto mi ovako nesto povoljno i dobro nije dostupno, automaski bih kupila pola asortimana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, dobro je da nisam sama :D
      nazalost, nije im neki izbor boja, npr. nema crveni lip cream, a i olovke su sve neke slične nijanse, a ima ih i sa sedefom, sto ja nikako ne volim.

      Izbriši
  3. što neko mora opet u kiseljak...
    a ovi ruževi u olovci mi se ne sviđaju samo jer se moraju šiljiti. PA JEL VAM TEŠKO MEHANIZAM NAPRAVIT, ETO?!?!?!?!? uvijek me odbije nešto tako da kupim ako se mora šiljiti. ok olovke za oči i usne, ali ruž? bezveze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i ja to mrzim! A tako su mi fora ti ruževi u olovci jer su zapravo vrlo praktični što se tiče nanošenja, pogotovo za popravke.

      Izbriši
    2. e pa vidis i ja mrzim siljiti sve olovke, valjda ih zato i ne koristim ili koristim pravo rijetko. ovi se ruzevi lako silje, valjda zato jer nisu kremasti vec suhi, ne umrlja se siljilo poslije. ako ista mrzim to je ciscenje siljila i nikad ga ne ocistim kako treba.

      Izbriši
  4. Jooooj, da li ću naći ovo kad nas... Google-ovala sam, ali slaba vajda. Predivno izgleda :)
    Baš umeju deca lepo da uteše, nema šta :D :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. google kao da ne zna za njih. ja sam guglala kad sam sjenila otkrila, da vidim swatcheve kod drugih i ostale nijanse, ali nista...kao da ne postoje. par slika na fb i par losih swatcheva kod nekih rumunskih i njemackih blogerica i to je to :)

      a djeca uvijek utjese i nasmiju XD

      Izbriši
  5. njamaaa, sve mi se svida :D pogotovo mat mazalice u nijansama 9 i 3!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme... nadam se da će ti trepavice brzo narasti - sjećam se onog videa cure s YT - reakcija je bila neponovljiva. Ja mislim da bih ja vrištala :D
    Mazalice su mi savršene, nevjerojatno kako su dobro pigmentirane :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, nisam vristala, vise sam u cudu bila. Nije me ni boljelo toliko odmah, koliko me boljelo poslije :D

      pigmentirane jesu, ali treba prijeci dva-tri puta, da bude jednak, ravnomjeran nanos.

      Izbriši
  7. Stavljaj malo ricinusovog ulja na koren trepavic pred spavanje, poboljsace ti rast.
    Lepi su ruzevi. Nikada nisam probala te essence niti ove u tubici kao sjaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam ricinusovo ulje, koristila sam ga jedno vrijeme, nisam neki pomak vidjela pa sam prestala. moram sad opet poceti :)
      essence nemoj ni kupovati. meni ne odgovara, srecom nisu neke pare.

      Izbriši
  8. lip creamovi u nijansama 3 i 6 <3 želim ih...!!! al ih nema u Hrvatskoj, ili bar ja nisam čula da ih ima :(

    OdgovoriIzbriši
  9. gdje ima za kupiti moda lip creamove? divni su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Galantu u Kiseljaku bilo dok sam ovo pisala, sada nazalost nema, ne uvoze vise. Fenomenalne sjene su imali. Bas mi je zao.

      Izbriši
  10. Kako ja nisam skontala ove tekuće ruževe prije? Ili ih nije bilo? U svakom slučaju super izgledaju, baš bi voljela probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da cemo ih naci, i ja hocu jos nijansi jer su super.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt